Siirry sisältöön

Palveluliikenne

Tervetuloa palvelevaan kyytiin!

Soisalon Liikenne toimii palveluliikenteen operaattorina Varkauden, Leppävirran ja Pieksämäen kaupungeissa. Alta löydät kaikkien eri paikkakuntien PALI- aikataulut, sekä lisätietoa palveluliikenteestä.

Tilaa PALI-auto

Leppävirta

017 183 183

Pieksämäki

015 194 6000

PALI-palveluliikenteen aikataulut

Lataa PALI-palveluliikenteen aikataulut pdf- tiedostona


Aikataulut ja reitit

Tietoa palveluliikenteestä

Palveluliikenne on perinteisen linja-autoliikenteen ja taksiliikenteen välimuoto. Palveluliikenne on kutsujoukkoliikennettä sekä osa kaikille avointa joukkoliikennettä. Tunnusomaista PALI-liikenteelle on ovelta ovelle -palvelu. Autojen liikennöintialueilla asiakkaat viedään niin lähelle heidän haluamiansa asiointipaikkoja tai kotiovea kuin se on mahdollista. Lähtökohtana PALIlla matkustamisessa on, että matkustajan on kyettävä omatoimisesti saapumaan sovittuun noutopaikkaan. PALIssa on erityisesti otettu huomioon iäkkäämpien ja toimintaesteisten henkilöiden esteettömyys. PALI-autot ovat pieniä matalalattialinja-autoja, joihin pääsee myös pyörätuolilla. Tarvittaessa kuljettajat avustavat asiakkaita kyytiin nousemisessa ja poistumisessa.

Kuka tahansa voi tilata PALI-matkan. Tilaus soitetaan matkojenyhdistelykeskukseen (Varkaus puh. 050 3297618), (Leppävirta puh. 017-183 183), (Pieksämäki puh. 015 194 6000). Puhelu maksaa normaalin puhelumaksun. Tilaamalla PALI-kyydin etukäteen matkojenyhdistelykeskuksesta varmistat, että mahdut kyytiin ja PALIlla on aikaa palvella ovelta ovelle. Matkojenyhdistelykeskus on avoinna arkisin klo 7–17. Paras aika soittaa on klo 10 –14. Tilaus kannattaa tehdä etukäteen, vaikkapa jo muutama päivä ennen matkaa, mutta vielä muutama tunti ennen auton lähtöäkin ehtii. Paluumatka kannattaa tilata samalla kertaa. Matkojenvälittäjä katsoo sopivan kuljetuksen ja onko autossa tilaa. Samalla kertaa voi tilata matkoja useammallekin päivälle. Matkaa tilatessa on ilmoitettava nimi, lähtöpaikan osoite, matkan päätepiste, ajankohta sekä liikkumisen apuvälineet (pyörätuoli, rollaattori, kelkka tai avustaja).

Tilaa palveluliikenne PALI arkipäivisin klo 7-17

Varkaus

050 3297618

Leppävirta

017 183 183

Pieksämäki

015 194 6000

Kuntien välinen PALI, sekä Varkaus - Leppävirta ja Leppävirta PALI

Matkasta peritään linja-autotaksan kertalipun mukainen maksu. Leppävirran keskustan PALI:n liikennöintialueella (0-6 km) yhdensuuntainen matka on 1,50€ (lapset 0,80€).

Palveluliikenne PALI - Varkaus ja Pieksämäki

Varkaudessa ja Piekämäellä maksuvälineinä käyvät lipputuotteet ja käteinen. Kertalipun hinta on 3,50 €
chevron-down