PALI – Palveluliikenne

Tervetuloa palvelevaan kyytiin!

Soisalon Liikenne toimii palveluliikenteen operaattorina Varkaudessa. Alta löydät PALI- aikataulut, sekä lisätietoa palveluliikenteestä.

Tilaa PALI-auto

PALI-palveluliikenteen aikataulut

Lataa PALI-palveluliikenteen aikataulut pdf- tiedostona


Tietoa palveluliikenteestä

 • Mikä on palveluliikenne PALI?

  Palveluliikenne on perinteisen linja-autoliikenteen ja taksiliikenteen välimuoto. Palveluliikenne on kutsujoukkoliikennettä sekä osa kaikille avointa joukkoliikennettä. Tunnusomaista PALI-liikenteelle on ovelta ovelle -palvelu. Autojen liikennöintialueilla asiakkaat viedään niin lähelle heidän haluamiansa asiointipaikkoja tai kotiovea kuin se on mahdollista. Lähtökohtana PALIlla matkustamisessa on, että matkustajan on kyettävä omatoimisesti saapumaan sovittuun noutopaikkaan. PALIssa on erityisesti otettu huomioon iäkkäämpien ja toimintaesteisten henkilöiden esteettömyys. PALI-autot ovat pieniä matalalattialinja-autoja, joihin pääsee myös pyörätuolilla. Tarvittaessa kuljettajat avustavat asiakkaita kyytiin nousemisessa ja poistumisessa.

 • Miten tilaan PALI-kuljetuksen?

  Kuka tahansa voi tilata PALI-matkan. Tilaus soitetaan matkojenyhdistelykeskukseen (Varkaus puh. 050 3297618). Puhelu maksaa normaalin puhelumaksun. Tilaamalla PALI-kyydin etukäteen matkojenyhdistelykeskuksesta varmistat, että mahdut kyytiin ja PALIlla on aikaa palvella ovelta ovelle. Matkojenyhdistelykeskus on avoinna arkisin klo 7–17. Paras aika soittaa on klo 10 –14. Tilaus kannattaa tehdä etukäteen, vaikkapa jo muutama päivä ennen matkaa, mutta vielä muutama tunti ennen auton lähtöäkin ehtii. Paluumatka kannattaa tilata samalla kertaa. Matkojenvälittäjä katsoo sopivan kuljetuksen ja onko autossa tilaa. Samalla kertaa voi tilata matkoja useammallekin päivälle. Matkaa tilatessa on ilmoitettava nimi, lähtöpaikan osoite, matkan päätepiste, ajankohta sekä liikkumisen apuvälineet (pyörätuoli, rollaattori, kelkka tai avustaja).
   

  Tilaa palveluliikenne PALI arkipäivisin klo 7-17

  Varkaus

  050 3297618

 • Paljon PALI-kyyti maksaa?

  Palveluliikenne PALI – Varkaus

  Varkaudessa maksuvälineinä käyvät lipputuotteet ja käteinen. Kertalipun hinta on 3,50 €